Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değilmisiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Dinamik Balans Vanası

09-03-2022 17:04
Dinamik Balans Vanası
Dinamik Balans Vanaları: Tesisat Sistemlerinde Akıllı Çözüm
ORFA Endüstriyel Mamüller Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından sunulan Dinamik Balans Vanaları, tesisat sistemlerinde akış kontrolünü otomatik olarak dengeleyerek, enerji verimliliğini artırma ve sistem performansını optimize etme konusunda yenilikçi bir çözüm sunar. Debideki değişimlere otomatik olarak tepki veren bu vanalar, sistemdeki fark basıncındaki değişiklikleri algılayıp, debiyi tasarım değerlerine uygun olarak ayarlar.
 
Vanaların Yapısı ve Özellikleri
Pirinç gövde ve EPDM diyafram gibi yüksek kaliteli malzemelerden üretilen Dinamik Balans Vanaları, DN15 (1/2”)’den DN50 (2”)’e kadar nominal çaplarda mevcuttur ve maksimum 16 bar basınç değerine kadar çalışabilir. -20 ºC’den 120 ºC’ye kadar geniş bir sıcaklık aralığında etkin bir performans sergileyen bu vanalar, yüksek oranda ses ve titreşim absorbsiyonu sağlar.
 
Avantajları ve Kullanım Alanları
Dinamik Balans Vanaları, tortu ve pislik oluşumunu azaltırken, ısıtma-soğutma sistemleri, endüstriyel tesisatlar, bina mekanik tesisatları ve iklimlendirme tesisatları gibi çeşitli uygulama alanlarında verimliliği maksimize eder. Sistemde sürekli akışın olması, bakım ihtiyacını azaltır ve sistemin daha uzun ömürlü olmasını sağlar.
 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.