Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değilmisiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz.

U-flex Bağlantı Elemanı

08-02-2023 02:32
U-flex Bağlantı Elemanı
U-Flex Bağlantı Elemanları, çeşitli hareketleri absorbe ederek rijit boru sistemlerini stresten arındıran esnek ve hareketli yapıya sahiptir. Bu bağlantı elemanları, deprem ve çökme gibi her yöndeki hareketleri (X, Y, Z yönlerindeki dairesel hareketleri) etkili bir şekilde emer. Eksenel hareketleri, yanal sapmaları ve açısal rotasyonu absorbe ederler, bu da yapıların daha esnek ve dayanıklı olmasını sağlar. Ayrıca, yangın devrelerinde FM onaylı olmaları nedeniyle dilatasyon geçişlerinde geniş bir kullanım alanına sahiptirler.
U-Flex bağlantı elemanları, basınç ve sıcaklık değerleri açısından FM sertifikası standartlarına uygundur. Her iki tarafında bulunan örgülü hortumları sayesinde çeşitli hareketleri etkili bir şekilde sönümlerler. Standart olarak -/+1.5’’ ve -/+4’’ eksenel ve yanal hareketleri sönümleyebilirler, ancak özel üretimlerle istenilen farklı genleşme değerlerine uyum sağlamak da mümkündür.
Malzeme yapısı açısından, körük malzemesi paslanmaz çelik AISI 304/AISI 316L, örgü malzemesi paslanmaz çelik AISI 304, bağlantı tipleri ise flanşlı, kaynak boyunlu, yivli ve dişli olarak çeşitlilik gösterir. Bağlantı malzemesi ve dirsek malzemesi ise isteğe bağlı olarak karbon çelik St37.2 veya uygun malzeme seçeneklerine uyarlanabilir.
U-Flex bağlantı elemanları, standart 175PSI ve 250PSI basınç sınıfında üretilir, ancak özel dizaynlarla daha yüksek basınç sınıfları için de imal edilebilir. Sıcaklık aralığı, malzeme yapısına bağlı olarak -80 °C'den 600 °C'ye kadar değişebilir. Standart olarak DN25(1’’)-DN250(10’’) çaplarında üretilen bağlantı elemanları, isteğe bağlı olarak farklı çaplara uyarlanabilir. U-Flex bağlantı elemanları, yangın devresi hatlarında dilatasyon geçişleri, akaryakıt tankları, depolar, makine ve cihaz çıkışları ile birlikte genel boru hatlarında yaygın olarak kullanılır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.